Vaak wil je gewoon gehoord worden. Het gevoel hebben dat je duizend keer hetzelfde verhaal mag vertellen zonder dat iemand oordeelt! (mantelzorger, moeder van een volwassen kind met psychische problemen)

Dementiemonitor monitor


Dementiemonitor monitor Dementiemonitor Mantelzorg 2020: hoe gaat het met jou?

Alzheimer Nederland verzamelt iedere twee jaar cijfers om onderbouwd op te kunnen komen voor de belangen van u en uw naaste met dementie. Hoe meer mantelzorgers meedoen aan de Dementiemonitor Mantelzorg, hoe zwaarder de uitkomsten wegen. We hebben uw antwoorden dus hard nodig!
Aan dit landelijke onderzoek kan iedereen meedoen, die op een of andere manier betrokken is bij de zorg voor iemand met dementie, of diegene nu thuis woont of is opgenomen in een verpleeghuis of andere zorginstelling.

De vragenlijst en aanvullende informatie vindt u op: www.dementiemonitor.nl.
Er is ook een papieren vragenlijst beschikbaar bij de ouderenverpleegkundige, die u hierbij kan helpen. Voor persoonlijke toelichting kunt u ook contact opnemen met Ans van Schendel, co├Ârdinator dementiemonitor: 06-36333223 (tijdens kantooruren). Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 20 minuten. Sluitingsdatum: 30 september 2020.


<< terug naar overzicht