Ik raad andere mantelzorgers aan om te blijven ventileren en praten. Vraag om de hulp die je nodig hebt!" (mantelzorger, man zorgt voor partner met MS

Online miniretraite voor mantelzorgers


Online miniretraite voor mantelzorgers Het Dominicanenklooster Huissen organiseert gedurende het hele jaar programma’s en retraites op het gebied van bezinning, bezieling en beweging. 
Nu we een tijdje onze deuren gesloten moesten houden en voor vele de stap nog steeds te groot is om fysiek naar ons toe te komen, willen wij graag op een andere manier in contact blijven met mantelzorgers die het, zoals wij uit gesprekken met meerdere mantelzorgconsulenten hebben vernomen, in deze tijd vaak extra zwaar hebben. Daarom bieden wij een online mini-retraite aan die je op een door jou gekozen moment kunt bekijken. Laat je inspireren.

In deze retraite die ongeveer 45 minuten duurt, word je middels lichaamsgerichte oefeningen, beweging en muziek uitgenodigd om te ontspannen, tot jezelf te komen en te ervaren waar je dankbaar voor bent in deze tijd. Het is prettig om een rustige plek op te zoeken met voldoende ruimte om te kunnen bewegen. Je kunt gratis deelnemen. Klik hier voor de online mini retraite.
<< terug naar overzicht